ELPROCAD-specialisten med

över 20 års ELPROCAD- och

AutoCAD-erfarenhet

 

 

 

ELPROCAD IC Pro 5.0

Storsäljaren. Programmet som till skillnad från ritverktyget IC Basic är ett konstruktionsverktyg. Med korsreferensfunktionen får ni automatiskt korsreferenser på kontakter och faslinjer. Kontrollfunktionen hittar dubbelanvända plintnummer, postbeteckningar, kontakter mm, liksom ofullständigheter och andra motsägelser i projektet. Med andra ord en automatisk ritningsgranskare. Allt som ges postbeteckningar i ritningarna kan kopplas till artiklar som lagras i artkeldatabaser. Till artiklarna kan man koppla och välja tillbehör vilket ger dig verktyget för att generera kompletta apparatlistor, beställningslistor mm. Med rapportverktyget kan man utforma egna rapporter i fritt antal. Extern redigering av ritningarna, du ändrar texter postbeteckningar, plintnummer mm i projektdatabasen som sedan appliceras i ritningarna.

 

Tilläggsmodulerna för inre och yttre förbindningstabeller kan dessutom lyfta funktionaliteten i din ELPROCAD IC Pro till ytterligare höjder. Läs mer under respektive modul.

Inre förbindningar...

Yttre förbindningar...

Befinner du dig i situationen att du tröttnat på AutoCAD:ens återkommande uppdateringskrav är lösningen att växla över till ELPROCAD IC och fortsättningsvis själv bestämma när det är dags att uppdatera.

 

Produktblad IC Pro 4...

Ny grundlicens IC Pro 5

22.900 kr

Ny adderande nätverkslicens

21.900 kr

Uppdatering från ELPROCAD LT Pro,

ELPROCAD Rit & Apparat ver <=17

15.900 kr

Uppdatering från IC Pro 1.0/2.0

12.900 kr

Uppdatering från IC Pro 3.0

9.400 kr

Uppdatering från IC Pro 4.0

6.900 kr

Uppdatering från ELPROCAD LT Basic

18.900kr

   Copyright ® 2010 elcc.se

ELCC AB ▪ Bergsmansvägen 5 ▪ 711 78 Guldsmedshyttan ▪ 0581-101 65 ▪ support@elcc.se

HEM

FÖRETAGET

PRODUKTER

LÖSNINGAR

SUPPORT

KONTAKT